Klienter

Här är några av mina nuvarande/tidigare klienters ord om varför de valde att träna med mig!

Namn: Patrik Carlgren
Ålder: 23
Idrott: Fotboll
Klubb: AIK, Sveriges U21-Landslag
Varför valde du att träna med Jesper?: ”Jag valde att träna med Jesper för att jag tycker han har ett väldigt intressant sätt att se på träningen, ett ”nytänk” och det gillar jag. Jag tror att det kan utveckla mig ännu mer i mitt målvaktsspel. Sen känner jag Jesper bra personligen och då är det lättare att bygg upp en bra relation i träningen, vilket jag tror kan hjälpa till med.”

image1 (1)


Namn: Fredrik Händemark
Ålder: 21
Idrott: Ishockey
Klubb: Pantern IK
Tidigare Klubb: Leksands IF
Varför valde du att träna med Jesper?: ”Jag har valt att träna med Jesper för att denna träning är framtiden. Om 5-10 år har den här idrottsspecifika träningen slagit igenom. Jag vill utvecklas inom min sport och det här är så nära hockey man kan komma på sommaren.”

150122 Leksands Fredrik HŠndemark  under ishockeymatchen i SHL mellan SkellefteŒ och Leksand den 22 januari 2014 i SkellefteŒ. Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRN / Cop 117


Namn: Lukas Mååg

Ålder: 18 år

Idrott: Ishockey

Klubb: Utlånad från Leksands IF till Falu IF

Tidigare klubb: Leksands IF

Varför valde du att träna med Jesper? ”Jag valde att träna med Jesper då jag är i behov av bra träning och han har koll på vad han pysslar med. Att få träna på ett nytt och intressant sätt som även är effektivt och rolig känns helt rätt i nuläget”

_________________________________________________________________________

Namn: Marcus Andersson

Ålder: 26
Idrott: Ishockey
Klubb: Klubb ej klar
Varför valde du att träna med Jesper?: ”Jag valde att ta kontakt med Jeppe för att jag sedan tidigare vet att han är en engagerad och bra person. Sedan är jag helt inne på samma spår som honom var det gäller fysträning för hockey, och tyckte därför det skulle vara perfekt att låta honom träna mig i sommar när jag nu har möjlighet”

image1


Namn: Alexander Wadlund
Ålder: 24
Idrott: Ishockey
Klubb: Hudiksvall HC
Varför valde du att träna med Jesper?: ”Jag valde att träna med Jeppe för att prova nya tänket med mer grenspecifik träning. Det är den träningen som kommer få mig att uppnå mina mål.”

image1


Namn: Kalle Kayal
Ålder: 23
Idrott: Fotboll
Klubb: Kvarnsvedens IK
Varför valde du att träna med Jesper?: ”Jag valde att träna med Jesper för att den nya tekniken han berätta om som verkar väldigt intressant. Jag känner Jesper sen tidigare, han är en bra person som jag vet kan leda mig till bättre fysisk form. Jag vill prestera bättre i min idrott så då var det ett självklart val!”

image1(1)


Namn: Alexander Hellgren
Ålder: 21
Idrott: Ishockey
Klubb: Arboga Hockey
Tidigare Klubbar: Borlänge, Västerås, Linden
Varför valde du att träna med Jesper?: ”Kom först i kontakt med Andreas Öhgren som är en av de mest framgångsrika fystränarna i Sverige inom hockey, men även annat. Sen hade jag tur att jag fick nys om Jesper, som är utbildad av Andreas. Jag tror stenhårt på den träningsfilosofin som Jesper kör på och bara efter en kort period av denna träning så märker jag skillnad. Det är både roligare och känns helt rätt. Träning som är riktad för att jag ska bli bra på just min sport. Så oavsett sport eller mål med träningen så kan jag varmt rekommendera Jesper!”

Untitled-1


Namn: Martin Eberhardsson
Ålder: 23
Idrott: Ishockey
Klubb: Kumla Hockey
Varför valde du att träna med Jesper?: ”Valde att träna med Jeppman för att jag ville testa en ny typ av träning som matchade mina målsättningingar och fann då intresse i idén med 3Dfunction och grenspecifik träning”

image1


Namn: Linus Persson
Ålder: 24
Idrott: Ishockey
Klubb: Hudiksvall HC
Varför valde du att träna med Jesper?: ”Kul med ett nyare upplägg utav träning, som är mer specifikt för hockey och därför var valet enkelt.”

IMG_6162